Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μάντεψε τί είδαμε...Volta @ Μαρίνα Φλοίσβου

Την Πέμπτη πήγαμε με μια φίλη βολτίτσα τις μικρές μας στον φλοίσβο για παιχνίδι στον παιδότοπο του Volta. Πηγαίνουμε τακτικά τώρα το καλοκαίρι γιατί συνδυάζει τον εξωτερικό χώρο με τον παιδότοπο αλλά πάντα καθημερινές γιατί τα σ/κ γίνεται χαμός στη μαρίνα. Ο χώρος όπως πάντα καθαρός, η κατασκευή του παιδότοπου μεγάλη και ασφαλή, με αρκετά παιχνίδια. Η κόρη μου πάντως το ευχαριστιέται πολύ.
Δυστυχώς όμως πέσαμε σε μέρα που υπάλληλος μέσα στον παιδότοπο ήταν μια ξυνή πιτσιρίκα, φανερά αηδιασμένη με αυτό που έκανε, απίστευτα απότομη σε ότι έκανε σε σχέση με τα παιδιά, δεν της καιγόταν καρφί αν σφάζονταν δίπλα της και πραγματικά κοίταζε τα παιδιά με μίσος γιατί τολμούσαν να βάλουν τα ποδαράκια τους πάνω στην ξυλόπορτα. Φυσικά έκανε 1.000 παρατηρήσεις το λεπτό για αυτή τη ρημάδα την πόρτα. Κατα τ' άλλα όταν την ενημέρωσα ότι κάποιο μεγάλο αγοράκι γρατζούναγε τα μικρότερα μόλις περνούσαν δίπλα του με κοίταξε με απάθεια και γύρισε από την άλλη μεριά. Είπα στην κόρη μου ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, βγάλαμε σιγά σιγά έξω τις μικρές και φύγαμε. Εντελώς λάθος επιλογή ατόμου για τη συγκεκριμένη θέση.  Εύχομαι να μην ξαναπέσουμε πάνω της :-)
Το δεύτερο άτομο μπήκε μέσα όταν τίγκαρε ο χώρος από μεγαλύτερα παιδιά λόγω ενός πάρτυ που φιλοξενούσε η επιχείρηση, έκανε ότι μπορούσε χωρίς μεγάλη επιτυχία, θα χαρακτήριζα τον χώρο μέσα ελάχιστα ασφαλή εκείνη την στιγμή.

Η είσοδος στον παιδότοπο κοστίζει 5 ευρώ και δεν περιλαμβάνει χυμό ή νερό για το παιδί. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ξεχωριστό εισητήριο.

Επίσης, μεγάλο μείον,  δεν έχουν τουαλέτες !!! πολύ ασχημο για παιδότοπο... θα πρέπει τα βλαστάρια μας να ποτήσουν το πάτωμα του παιδότοπου ή αν κρατηθούν αρκετά να ποτήσουν την πρασινάδα παρακάτω. Γιατί για να κρατηθούν μέχρι τις τουαλέτες της μαρίνας κάπου στα μισά της, σούπερ χλωμό... Μεγάλο μείον, και αναρωτιέμαι αν είναι και σωστό.
Υπάρχει και καφέ δίπλα στην είσοδο του παιδότοπου self service. Για ένα ποτήρι γρανίτα, ένα νεράκι και ένα ρόφημα τύπου φρεντοτσίνο πληρώσαμε 6 ευρώ.
Θα ξαναπάμε γιατί μας αρέσει ο χώρος και είναι πολύ κοντά μας ελπίζοντας ότι ήταν απλώς μια άτυχη μέρα...














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου