Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μάντεψε τί είδαμε...

Μια και χαθήκαμε τόσο καιρό, λέω να μπω ξανά στο χορό χαλαρά και... παιχνιδιάρικα.
Από εδώ και πέρα συχνά θα ποστάρω την άποψή μας (τη δική μου και της κόρης μου) για τα μέρη που επισκεφτήκαμε.
Και δεν εννοώ ότι θα κάνουμε διαφήμιση (ούτε και δυσφήμιση) αλλά απλά θα μεταφέρουμε τη δική μας ματιά για χώρους που αφορούν γονείς και παιδιά, δλδ εστιατόρια, πάρκα, πολυκαταστήματα ή καταστήματα παιδικών ειδών, παιδότοπους, παραλίες κλπ.

Την αρχή θα την κάνουμε με το Baluxaki , ένας ανοιχτός παιδότοπος που βρίσκεται στη Γλυφάδα μέσα στο Balux Cafe.
Ψάχναμε εχτές Κυριακή απόγευμα, κανένα λούνα παρκ ή τέλος πάντων ανοιχτό χώρο να παίξει η μικρή και να πιούμε καφέ. Ο Φλοίσβος αποκλείστηκε λόγο κοσμοπλημμύρας οπότε πιάσαμε την παραλιακή και βρεθήκαμε Γλυφάδα στο Balux.

Πρώτη καλή εντύπωση το πάρκινγκ. Και γρήγορο και ευγενικοί και δωρεάν !
To Baluxaki, γεμάτο παιδάκια, είχε και ένα παιδικό πάρτυ οπότε ήταν φίσκα. Πήραμε με 10 ευρώ ένα βραχιολάκι που μας εξασφάλισε απεριόριστες εισόδους σε φουσκωτά, τραμπολίνο, καρουζέλ, τρενάκι και στη λιμνούλα με τις ξύλινες βαρκούλες. Το κατευχαρηστηθήκαμε, κάναμε και ξανακάναμε απ' όλα. Το προσωπικό ευγενέστατο, εξυπηρετικότατο, οι κοπέλες στο φουσκωτό πολύ έμπειρες και πάντα χαμογελαστές.
Λίγο μου έκανε αίσθηση ότι μια συντήρηση θα την ήθελαν κάποια σημεία, όπως στο τραμπολίνο τα στρώματα ήταν σκισμένα και το φουσκωτό (1 φουσκωτό υπήρχε) φαινόταν πολυκαιρισμένο.
Ο χώρος όλος ήταν πεντακάθαρος και στρωμένος με πράσινη μοκέτα παντού, μουσικούλα 80's - 90's ξένη, και γενικά πολύ όμορφο περιβάλλον.
Το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι παρότι καθίσαμε αμέσως σε τραπέζι, από τις 19.30 το απόγευμα και μέχρι τις 21.50 που φύγαμε δεν εμφανίστηκε κανένας σερβιτόρος και δεν ήπιαμε τίποτα. Φεύγοντας ρωτήσαμε γιατί δεν ήρθε κανείς από το service, και μας είπαν ότι κάπου-κάποτε είχε ένα κουμπάκι που το πάταγες και έρχονταν σερβιτόρος αλλά μάλλον το είχαν πάρει (!!!)... Ασχολίαστο :)  Τιμές καφέ δεν είδαμε, δεν είχε στο τραπέζι κατάλογο, οπότε σας το φυλάω για την επόμενη επίσκεψή μας εκεί.
Θα ξαναπηγαίναμε, αλλά θα κάναμε σαφάρι σερβιτόρου στην είσοδο. Πολύ δίψα !!
 

2 σχόλια:

  1. ενδιαφερουσα αναρτηση! ειναι θεμα αυτο με τα παιδια, το που να τα πας να περασουν καλα! εμεις πλεον περναμε περισσοτερο καλα να παρουμε καφεδακια στο χερι και να κανουμε βολτες σε παρκα και παραλιες, αλλα μας ευνοει η ηλικια της μικρης και το γεγονος οτι φοβαται ακομα ναμπει σε ολα αυτα που εχουν οι παιδοτοποι.

    καλως επεστρεψες λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή